vrijdag 24 februari 2006

Vakantie (2)

Was me het weekje wel hoor, van alles meegemaakt, gelukig allemaal leuke dingen.
Ben bezig geweest me de auto, heb op Marktplaats mooie LM velgen gevonden, die we dinsdagavond in Huizen hebben opgehaald. Woensdag nog een paar moeren gekocht bij Hoogendoorn in Mijdrecht, zaterdag gaan ze onder de Volvo ik zie er echt naar uit, hij zal er van opknappen dat weet ik zeker!
Donderdag zijn we vroeg opgestaan om de camper naar de garage te brengen voor die jaarlijkse controlle (APK) 8 uur bij de garage in Hoofddorp. Daarna op naar Doorn waar we amber bij Daphne gaan brengen, want we gaan naar de sauna in Veenendaal, waar we ons lekke gaan verwennen, en Amber kan dan niet mee. Ze heeft het best naar haar zin gehad heb ik gehoord, maar wij ook, lekker gebubbeld, gezwommen, gegeten,gedronken en in div sauna's gezeten/gelegen en ook in de stoomkabine geweest, was goed voor mijn verkoudheid!
Was me het dagje wel. 's avonds hebben we bij de chinees gegeten in Elst, daarna heben we Amberweer opgehaald.
Toen we bij Daphne aankwamen was Rachel daar op bezoek (de vriendin van Daphne), waar we gezellig mee hebben gepraat over div dingen uit de bijbel, ze moesten die avond naar een rechtszaak van Adam en Eva. Klingt wel raar voor wie daar niet in thuis is. Kijk maar op de blog van Daphne en Jeroen, zie de rechter kollom. Ze hebben dezaak verloren, jammer.
vandaag vrijdag kwamen er mensen kijken naar de camper die we willen verkopen en de camper is afgekeurd! Moet een versnellingsbaksteun worden vervangen. en verde een rustig dagje, nog wat dingen geregeld op de PC voor de kerk, waarvan ik penningmeester ben.
oh ja, zondag gaan we naar de kerk, dat is normaal maar we gaan naar de kerk waar Daphne en Jeroen kerken, dus best wel spannend, afwachten maar.

zondag 19 februari 2006

vakantie

De vakantie is alweer 2 dagen oud, maar het gaat wel héél snel vind ik.
Zaterdag is de familie naar Hoofddorp geweest we hadden weer wat katoen nodig om ons te verfraaien denk ik. Ook Mycom heb ik niet overgeslagen, had een SDkaartje nodig voor mijn PocketPC, om wat meer kaarten voor Tom Tom te kunnen installeren, is vooral makkelijk met de vakantie.

Maar vandaag na eerst naar de kerk geweest te zijn hebben we plm 8 km gewandeld in de duinen bij Noordwijk. Het is een mooi gebied daar, het is een beetje heuvelachtig met bos en duinen, erg mooi daar. We waren van plan om 15 km te lopen, maar zijn verkeert gelopen, jammer. We willen een beetje trainen voor de komende vakantie, ook Amber heeft dit nodig, want die gaat dit jaar gezellig mee.
Amber mee die heeft haar dag weer gehad daar.