vrijdag 4 augustus 2017

Dag 12

Vandaag Heiligenblut (Grossglockner) wandeling. Van boven naar het midden station gelopen is plm 850 m dalen. Jammer dat het deels bewolkt was. Temperatuur was in ieder geval heelijk boven.

donderdag 3 augustus 2017

Dag 11

Vandaag net als de Tour de France een rustdag ingelast! Met de auto naar de garage geweest om de airco te laten vullen, met her weer hier geen overbodige luxe. Broeken kort en lang gekocht, op terrasje gezeten verder op de camping vertoeft. Ook nog even gezwommen.
Kortom een rustig dagje.

woensdag 2 augustus 2017

Dag 10

Oh wat is het weer warm vandaag (37). Een wandeling langs de Weissensee plm 10 km. Om 9.30 uur afgesproken met Joop en Renate. Bij de Weissensee met de boot naar Dolomitenblick en terug gelopen, was wel afzien door de warmte, wel heerlijk dagje. In de avond lekker etenbij Fliegercamp.

dinsdag 1 augustus 2017

Dag 9

Vandaag (gisteren) naar de Möhltalergletser geweest. Wat was het er weer mooi vooral met die helblauwe lucht! Van boven naar het midden station gelopen en wat een bekenden kwamen we tegen, eerst de overbuurman en daarna nog familie, wat is de wereld toch klein.

maandag 31 juli 2017

Dag 7-8

Vandaag de Goldeck wandeling gedaan van berg naar het middenstation gelopen onze eerste èchte wandeling. Daar washet iig niet zo warm als in het dal, waar het 36 graden was.

Even een picknick plaatsje opgezocht waar we ons broodje hebben genuttigd.

Het is echt genieten hier in Austria!

zondag 30 juli 2017

Dag 5 en 6

Gisteren was het een rustig dagje op de camping en helemaal niets uitgevoerd.
Vandaag heerlijk uitgeslapen en samen ontbeten met heerlijke koffie. Hettty heeft een sms'je naar Joop gestuurd voor een gezellig samenzijn, die komen vanmiddag gezellig op de koffie.
In de tussentijd gaan we even naar de Mulhgrabenwasserfall waar we heerlijk in de koelte gaan lunchen.