vrijdag 7 april 2006

Laatste dagje

Zo daar zijn ik weer met een verhaaltje van hier en daar wat geklets.
Ik vond het met het weer betreft meevallen, de zon scheen veelvuldig en de regen hebben we niet gezien. Gisteren zaten we op het tuinbankje buiten in de zon, lekker niets vermoedend koffie te drinken, tot dat we krak hoorde en zakte door de bank, hi hi. We schrokken wel maar er is verder niets ernstigs gebeurd hóór. Achteraf hebben we er om gelachen.

Inmiddels is het weer gerepareerd en hebben er vandaag wéér op gezeten èn wéér in de zon.

Vandaag wat geploeterd in de tuin en ziet er weer een stuk beter uit. Ook de boom is gesnoeid. Hier en daar wat schoongemaakt in het huis zoals: kastjes in de keuken.

Maar dit is weer het laatste dagje thuis, want maandag ga ik weer voor een paar uurtjes aan het werk. Daar ben ik wel weer aan toe, mis de kinderen en diverse collega’s, kotom ik heb er weer zin in.

dinsdag 4 april 2006

Licht?

Probeer, elke keer als je tegen de lamp loopt, een beetje licht mee te nemen.

De Uitslag

Gisteren naar het ziekenhuis geweest omdat ik dan te horen zou/zal krijgen wat er aan de hand is/was. moesten er om 9:20 uur zijn. Ik was gelukkig snel aan de beurt. De neuroloog vroeg he het ging en vertelde hem dat er wel verbetering in zat, dat zag hij ook zei hij. Het dossier werd geopend en........, ik kreeg de mededeling dat er niets gevonden is! Jippy dat is een goed bericht, maar wat nu? ik moes maar even naar de onderzoekkamer en werd daar onderzocht op m'n reflexen, die waren er ook wel, en m'n gevoel, ging met een papiertje over het vel van mijn beide benen en hoe lager hij ging hoe minder gevoel, bij de voeten voelde ik (bijna) niets, ik mocht me weer aankleden. Toen vertelde de neuroloog dat er een virus is die mijn zenuwen aantasten en daardoor mijn gevoel en spieren beïnvloeden, daardoor had ik geen kracht in benen en handen, want het begint bij het uiteinde van het lichaam vertelde hij mij. Dat klopt met mij symptomen, hij voegde er aan toe dat het begint bij je tenen en kruipt langzaam omhoog tot aan je knieën en gaat dan bij je handen beginnen, omdat dat dan het verste van je lichaam is. Ik was blij dat er dus niets bijzonders was, maar wel lastig, maar dit verschijnsel gaat vanzelf weg, hoelang dit duurt is niet te zeggen, afwachten dus.
We gingen dus blij weg.
We zijn daarna naar mijn school/werk geweest om daar te vertellen wat er aan de hand is en wat het was, gezellig gepraat met collega's. Floortje was ook mee en die stal de show weer, foto's gemaakt van haar en uitgeprint en gelamineerd. Het is de bedoeling dat ik maandag 10 april weer gedeeltelijk ga beginnen, ik zie er naar uit!!
Nu weer eens gaan autorijden dat is ook nog niet gebeurd sinds ik thuis ben.

zondag 2 april 2006

Weekendje weg!

We zijn een weekendje naar Friesland geweest, want Petra vierde haar verjaardag, vandaar. Zijn zaterdag morgen vertrokken naar Franeker. plm 11 uur waren we daar, oh ja, Amber was ook mee. Lekker koffie gedronken, daarna moeten ze nog boodschappen doen. Ik heb van alles op computergebied meegenomen, omdat de PC van de familie niet goed meer werkte, de CDrom deed het niet meer en dat is knap lastig kan ik je vertellen. Dus toen ben ik begonnen om het probleem op te gaan lossen terwijl gullie boodschappen gingen doen. maar het leek allemaal zo simpel, maar niets is minder waar. Het was meer werk dan ik dacht. Heb uiteinderlijk Windows 2000 opnieuw moeten installeren met alle gevolgen van dien, allerlei progjes opnieuw erop zetten, het was weer een boel werk, maar ..................... het is weer voor de bakker en dat is fijn voor Joopie. Het was weer een leuke uitdaging!
Zondag vierde Petra haar verjaardag, het was een leuke dag met veel visite! Veel gepraat en gelachen. Het was weer een geslaagd weekend.