maandag 13 april 2009

Paasweekend in Meerssen

Hoi, daar zijn we weer met mooie berichten.
We zijn dit weekend weer eens met de caravan op pad geweest. we zijn dit keer eens naat Limburg geweest, het leek ons erg leuk om daar eens te gaan wandelen. Bijkomstig is dat er iemand in Maastricht woont die mij kan helpen met het oplossen van mijn ABS probleem van onze auto.
Dit is dus ook zaterdag gebeurd en het mooie is dat het is opgelost, bedankt Thuur.
De reis naar Limburg is goed gegaan, alleen bij Eindhoven file dit koste misschien een kwartiertje oponthoud, dus viel mee.

Op de camping aangekomen was het weer alweer op z'n best en kregen een mooi plaatsje met uitzicht op het dal. We treffen het wel hoor met het mooie weer. 's Middags ff nog wat boodschappen doen in Valkenburg 5 km verderop.
Daarna luifel opgezet, is toch wel lekkerder als je 's morgens opstaat dat alles onder de luifel droog is, want alles is wel nat daarbuiten ivm. douw/rijp.
Lekker geslapen en inmiddels is het al weer zaterdag en gaan we na dat we hebben ontbeten naar Maastricht, waar we wat hebben gewandeld, een erg mooie stad.


Hiernaar zijn we Thuur geweest waar we het ABS probleem hebben opgelost.
toen naar de camping waar we nog een wandeling hebben gemaakt achter de camping door het mooie dal aldaar. We hebben ongeveer 3 uurtjes gewandeld, erg mooi daar.
1e Paasdag hebben we ook een wandeling gemaakt maar die was echt wel iets langer 14 km.
Maar ook deze was weer de moeite waard.

De route waas door Valkenburg en her Geuldal, de route hete ook de "Langs mergel en langs dalen" .
Het is ècht genieten hier,
2e Paasdag zijn we richting huis gegaan, maar we hebben de caravan in Diessen (Braband) neergezet. Hier gaan we (als mijn dochter het toelaat) naar toe.