zaterdag 9 augustus 2008

Lekkere oprruiming!

Vandaag heb ik de garage opgeruimd, was weer eens nodig. Het wes lekker weer hiervoor. Tjonge jonge wat kan een mens veel troep hebben. Het was ook wel een beetje noodzakelijk kwaad, want ik kon vanmiddag het nieuwe gevaarte ophalen, die moest tenslotte ook in de garage.
Hetty heeft ook veel werk verzet. De woonkamer opz'n kop, alles lekker schoonmaken. We hadden er zin in vandaag. 's Middags hebben we de zooi weggebracht naar de gemeente, echt een hele auto vol, we konden nog net zitten. Hierna naar De Hoef waar de scooter klaar stond om te worden opgehaald. Zo, dat was best wennen, dit is echt anders dan een real motor. Maar de eerste 8 km staan er weer op.

vrijdag 8 augustus 2008

Duur dagje! ;-)

Vandaag zijn we naar de Hoef geweest, daar is een Motor/Scooterdealer, waar we een nieuwe scooter hebben gekocht. Het is een Kymco People S geworden met grote wielen, we vinden hem erg mooi. kijk maar.
vind je hem niet mooi?

Morgen ga ik hem ophalen, ik ben benieuwd.

donderdag 7 augustus 2008

Bezoek

Vandaag hadden we bezoek, nou ja, bezoek, ja eigenlijk wel. Fenna werd door Daphne gebracht , want ze moest weer naar school, naar school, ja naar school, ze moest daar weer de boel een beetje op starten. want de scholen gaan komende maandag weer beginnen. Het was weer gezellig om haar om ons heen te hebben. Dinsdag komt ze weer, Fenna bedoel ik dus. In de middag kregen we Nienke ook op bezoek, werd het nòg gezelliger. Wat is het leven toch fijn!

woensdag 6 augustus 2008

1e Dagje thuis.

Gisteravond een hele tijd bezich geweest om in mijn PC te komen. Ben nl. het wachtwoord vergeten, zie er dan maar eens in te komen, maar ............... het is gelukt met een Boot CD van een bepaalde software bedrijf, deze van internet geplukt, erg handig internet. Om 02.00 uur ging ik naar mijn mandje. Vanmorgen hebben we de caravan schoongemaakt, gezogen, gesopt en het water uit de kranen laten lopen. Vanmiddag naar Aalsmeer om de bril van Hetty te laten maken en mijn horloge weer van nieuwe energie te laten voorzien bij de horlogemaker. Hierna nog een zak hondebrokken gehaald en toen weer naar huis. heb de caravan aan de buitenkant gewassen, dan kan hij zo weer de stalling in en dan isie maar weer uit de straat.

dinsdag 5 augustus 2008

Weer Thuis!

We zijn vanmorgen om half 9 vertrokken uit Maria-Laach richting huis, alles ging voorspoedig. We kwamen de buren tegen die een paar caravans van ons vandaan stonden on Oostenrijk, was wel ff leuk. Verder waren er geen bijzonderheden te melden vandaag. we waren om 13.00 uur thuis en hebben de caravan uitgemest en lekker geluncht met duitse broodjes. Nu is het nog wachten om de fam. weer compleet te maken, Nienke en Alfons komen Amber brengen joehoe, ik zie er naar uit.
Meid wat heb ik je gemist!!!
Maar nog even wachten tot ze er zijn!

Maandag 4 Aug

Vandaag gaan we weer richting huis om 7.30 uur opgestaan en verse broodjes gehaald op de camping. Gegeten en alles ingepakt en reden dan ook om 9.00 uur weg van de camping. We gaan rijden over Ulm A7 Heilbron A6 en dan via de A61 naar Venlo. Net voor de grens in Oostenrijk getankt (is hier goedkoper). De reis ging heel goed. Onderweg boodschapjes gedaan bij de Aldi in Alzey aan de A61 en ook daar getankt. We zijn gereden tot Camping Siësta in Mending - Maria Laach afrit 34 op de A61. de camping ligt vlak aan de afrit, dus lekker makkelijk. Hier gaan we een lange Siësta gehouden, tot de morgen ochtend. Lekker zelf gekochte etensware gekookt en ijs toe, lekker hoor.

Morgen gaan we weer verder met het laatste stukje autoweg, om thuis te komen.

zondag 3 augustus 2008

Lünersee

Vandaag toen we opstonden was het erg bewolkt, maar het beloofde een mooie dag te worden. broodjes gegeten die we gisteren bij de Spar hebben gekocht, waren al erg oud. Ook broodjes om mee te nemen belegt. De auto gepakt en naar boven gereden naar de Lünersee, daar aangekomen hebben we de auto op de parkeerplaats gezet en nog een klein stukje lopen was de Lünerseebahn.
Kaartjes gekocht 8,00 € pp, viel mee dus. boven even rond gekeken
en hebben toen het meer rond gelopen met de klok mee, links om dus. dit was mij aangeraden door iemand van de camping, een erg handige informatie. Het was een mooi blauw meer, met rondom bergenen aan een kant het dal. Het eerste stuk ging best wel omhoog, maar hierna was het kaasie, bijna geen klimwerk meer.

We hebben het kalm aan gedaan en hebben hier dan 2 uur over gedaan. hierna zijn we weer naar beneden gegaan en naar Bludens gereden om daar nog wat rond te lopen. Dit viel een beetje tegen, maar ja wat wil je het is zondag, alles gesloten op een paar terrasjes na. toen kwamen we mij de kerk en die stond een beetje naar boven, dus moesten we een heleboel treden omhoog, maar dit hadden we er graag voor over. Als je in de kerk kwam waren een heleboel atributen zwart,

zoals de preekstoel en het orgel, maar dit vonden we wel erg mooi. Toen de trappetjes weer af. nog even gepind bij de bank, want we gaan morgen weer richting huis en de camping moet nog worden betaald. toen maar weer terug naar de camping, waar het erg warm was en onder tussen de wolken waren opgelost.
Morgen richting huis en we weten nog niet waar we terecht komen. Dus verrassing!