vrijdag 17 oktober 2008

Wintersport Vakantie ??

Kijk hier als je naar Wallis (Zwitserland) gaat
http://wallis.startpagina.nl

Kijk hier als je naar de Alpen gaat
http://alpen.startpagina.nl/

Blij, nee niet echt 2.

Ik ben wel blij, maar ook weer niet.
Hetty ma weer naar huis, dat is héél mooi, en zijn we blij om, maar .......
We weten nu nog niets, omdat de cardioloog niets kon vinden, daarom ook blij.
Maar niet zo blij omdat we nu nog niets weten en weer terug bij AF zijn. Vanmiddag 15.00 uur weer een afspraak bij de huisarts, om weer te overleggen wat we verdwer gaan ondernemen, dus blijft het spannend.

donderdag 16 oktober 2008

Blij, nee niet echt 1.

We zijn vanmiddag naar het Spaarneziekenhuis geweest, om daar een bezoek te brengen bij de Cardialoog. Om 15.50 uur werden we daar verwacht om Hetty's probleem eens op te lossen. Ze heeft wat problemen met haar hartslag zegt ze heeft ook voordurend last van vermoeidheid, misselijkheid en licht in het hoofd. Op het eerste gezicht was er niets aan de hand zei de arts, maar toch een ECG (hartflimpje) gemaakt, hier kwam ook niets uit volgens hem. Maar toen werd ze niet erg lekker, waar hij bij was, toen nog een ECG, ook hier geen rare dingen op te zien.
Toen besloot hij dat ze maar een nachtje moest blijven, dan kan ze aan de monitor en in de gaten worden gehouden. Dus ligt ze nu in het "Spaarne". Er is al en echo en een foto gemaakt, dus best wel goed zo dat ze er nu een goed naar kijken. Morgen weten we meer hopelijk.

woensdag 15 oktober 2008

Knap gedaan hoor!


We hebben diverse spinnen in de tuin, maar dit is toch wel de knapste!

Accu van de fiets weggebracht.

We hebben 2 fietsen met trapondersteuning, waar we lekker ontspannen mee fietsen. Maar een van de accu's is niet zo goed meer en moet eigenlijk worden vervangen. Dus zijn we aan het surfen geweest op internet om een nieuwe accu te vinden, maar het valt niet mee om een goede firma te vinden. Toch is het gelukt om een firma te vinden waar de oude accu word gefit, dit is de oude cellen in het huis eruit en nieuwe er weer in, dit heeft weer voordelen dat de aciraius word vergroot van 6,5 naar 9 Ah, dus plusminus 40% meer, dat is dus mooi meegenomen. Het bedrijf Miton in Utrecht is een gespecialseerd in baterijen en accu's. Heeft ook een mooie site waar je allerlei informatie kunt vinden hierover.

maandag 13 oktober 2008

Fenna is 1 jaar geworden!


Fenna heeft haar eerste verjaardag zondag gevierd,
met de vele pakjes, die ze kreeg,
was ze aardig in haar nopjes.
Opa's en Oma's waren ook van de partij.
De taart met een kaarsje , die was erg lekker.