vrijdag 17 maart 2006

Niets te melden vandaag

Het was rustig, er is geen nieuws vandaag.

donderdag 16 maart 2006

Love you

Vandaag ben ik naar de kapper geweest, er is weer een lekker stukje af. Je brengt wat weg en dan moet je nog betalen ook! De wereld zit maar raar in elkaar.
Vanmiddag veel hoofdpijn, maar dat gaat wel weer over hoop ik.
Daphne en Jeroen hebben alles weer doen vergeten met een E-card, thanks!

woensdag 15 maart 2006

Dank je wel!

Ik ben vandaag wéér naar het ziekenhuis geweest voor een ruggeprik, viel gelukkig mee.
Moest wel daar na 2 uur op bed liggen, dat was ook te overzien. Hetty was mee en ook Floortje was weer van de partij. Die stal daar de show weer, iedereen liep met haar weg, ze kreeg zelfs een ijsje en fruit en ik alleen maar water waar ik een liter van moest drinken. Maar ja, je kunt niet alles mee hebben.
Kreeg ook een kaartje vandaag van hele lieve mensen, waar ik heel blij mee ben.
DANK JULLIE WEL!

maandag 13 maart 2006

Goed en slecht

Vandaag naar het ziekenhuis geweest voor een EMG bij de neuroloog, samen met Hetty. Dat was geen pretje dit onderzoek, ik leek wel een varken of een koe die de vee wagen in moet en niet willen. Dan krijgen ze ook zo'n stroom ding op hun kont gedrukt, maar bij mij op mijn benen en armen, kwam vrij van de tafel waar ik op lag (beetje overdreven), het was best heftig.
Hij zei ff ontspannen, ja ja, dat is makkelijk gezegt. Maar ik heb het overleeft.
Kreeg ook de uitslag, dat het geen spieren kwestie is maar een zenuwontsteking ergens, dit wil hij verder onderzoeken en krijg Woensdag een Lumbaalpunctie (ruggenprik) en daar was ik helemaal niet blij mee, maar wat moet dat moet. dus weer afwachten. Al met al weer een heftige dagje.

zondag 12 maart 2006

Bloemen

Vandaag Zondag en ik stond echt in dubio of ik naar de kerk zal gaan. En ik dacht ik ga toch niet alleen daarheen, ik heb altijd iemand aan mijn zijde en eigenlijk twee, die mij behulpzaam zijn, dus vreest niet mijn kind. Dus toen ben ik naar de kerk gegaan, eerst moest de auto geschoond worden van sneeuw en ijs.
Geen spijt van mijn beslissing een hoop medelevende mensen en ik kreeg zelfs bloemen, wat is dit toch een heerlijk gemeente. De preek ging over de pottenbakker en Jeremia. Wat ook mooi was dat het lied weer gezongen werd, die wij, de mensen die belijdenis deden in Lopik, ook hebben gezongen, heerlijk.
Nienke en Stevan zijn ook vanmiddag hier geweest, was erg gezellig.
Hetty is weer naar de kerk voor de zangavond, waar Caritas zal zingen.