vrijdag 30 juli 2010

Wandelingen in het warme Spanje.

Zo er zijn weer 2 dagen voorbij en 2 dagen gewandeld.
  • Wandeling op woensdag:
We hebben gewandeld met een groep van de camping naar Merli dat is niet zo ver van da camping af. Zijn daar met11 auto's heen gereden op een smal klein weggetje dat naar die plaats gaat. Het was wel een mooi gezicht al die auto's achter elkaar, in het dorp aangekomen daar de auto's geparkeerd. Die mensen daar hebben volgens mij nog nooit zoveel auto's in een dag bij
elkaar gezien. Hier starte de wandeling die plm. 2 uurtjes duurde, het was wel een mooie wandeling, met veel vergezichten en aan het einde een riviertje waar je kon afkoelen.




  • Wandeling op Donderdag:
We zijn op eigen gelegenheid naar Vale de Boi geweest, dit is een dal waar je een heel eind in kunt rijden. We zijn gestopt in Boi, daar staan taxi's die je verder het dal in brengen, ze stoppen ongeveer halverwegen, waarna je verder het dal in kunt lopen. Het is een fantastisch mooi dal met op anderhalf uur lopen een meer genaamd Estany Llong, waar een weide is waar veel wandelaars zitten te genieten. Je kon nog een meertje verder lopen, dit was ongeveer 30 min. lopen. We besloten dit te doen, maar halverwege begon het weer om te slaan door veel donkere wolken, en besloten dwandeling maar af te breken en terug te gaan naar het eerste meer.
Nog wat gedronken en daarna de weg terug genomen, dit was jammer genoeg de zelfde weg, maar je kijkt er dan weer heel anders tegen de bergen etc. aan. Bij de Taxi's standplaats aangekomen moesten we wel een tijdje wachten voordat we naar beneden konden.
Maar we hebben genoten van deze geweldige omgeving.

dinsdag 27 juli 2010

Cerler

Hallo allemaal, weer een berichtje uit Spanje!
Vandaag naar Cerler geweest, is een wintersportplaats in de Pyreneeën.
Het was erg mooi daar, we hebben daar plm. drie en een half uur gewandeld.

Het jammerde ervan is dat je een uur en een kwartier moet rijden, maar ook weer terug, dit vinden we eigenlijk best wel veel te noemen,
maar ja, we wilde er wel echt heen.
Het was daarom ook wel de moeite waard voor een keer.

Kwamen ook nog een kudde schapen tegen.

Morgen gaan we met een groep wandelen vanuit de camping, we zijn benieuwd!?

maandag 26 juli 2010

Alquézar

We zijn vandaag naar Alquézar geweest waar een kloof is en een mooi dorpje.
Kijk maar naar de foto's (hè Nienke).


zondag 25 juli 2010

Zo daar zijn we weer, we zijn inmiddels (gisteren 24 juli) op de camping in La Puebla de Roda, genaamd "Isabena" aangekomen. Hebben nog niets ondernomen maar daar komt verandering in hoor! Vandaag met de auto een rondje gereden in de buurt om ons een beetje te oriënteren, maar man wat is het hier mooi!! Morgen gaan we naar Graus naar de markt aldaar, even wat inkopen doen. Wandelen gaan we zeker doen, we hebben er al een paar uigezocht die we zeker willen doen.