zaterdag 15 april 2006

Lente, ja echt waar!

Hier het bewijs, het is nu ècht lente de eerste meerkoeten zijn uit het ei!!
Kijk maar goed op deze foto!

donderdag 13 april 2006

Dankzij God

DANKZIJ GOD ZIET soulzangeres Mary Jane Blige het leven weer zitten.

“God leerde mij te vergeven”

Mary J. Blge

  • leeftijd: 35 jaar
  • Familie: getrouwd met Kendu Isaacs, woont met zijn kinderen Nasirand Jordan.
  • Marys lievelingsnummer: 'No More Drama'.

Als je op vijfjarige leeftijd mis¬bruikt wordt, dan tekent dat je voor het leven. Je kunt bijvoorbeeld geen maat houden met drugs en alcohol Maar in 2001 besloot Mary J. Blige dat het genoeg was geweest. Ze bracht de plaat 'No More Drama' uit en begon overnieuw.

Afgelopen december bracht de koningin van de hiphopsoul 16 nieuwe 'Maryland cookies' uit op haar zevende album, The Break-Üirough. Uit de teksten blijkt dat de zangeres een stuk gelukkiger is en dat merk ik ook duidelijk tijdens onze ontmoeting in Londen. De immer slechtgehumeurde diva is weg. Geen ongeïnteresseerd 'Next question, please?' Nee, Mary J. Blige heeft besloten echt te gaan praten.

"Er zijn zoveel mensen, zoveel jonge 5-jarige meisjes zoals ik er een was, die meegemaakt hebben hebben wat ik heb meegemaakt. Ik was 33 toen ik het aan mijn moeder durfde te vertellen. En nog steeds was ik bang dat ze mij niet zou geloven, dat ze hem of mij zou vermoorden."

"Er moet gewoon iemand zijn die zegt: 'Je staat er niet alleen voor, ook ik heb dit meegemaakt.' Ik schaam me er niet voor, maar ik ben wel kwaad. Het heeft mijn halve leven verpest."

Waar vond je de kracht om door te gaan?

"De enige manier voor mij was om het aan God voor te leggen. God liet me zien dat als ik de persoon die me dit aangedaan heeft zou vergeven, hij me er dubbel voor zou belonen. Dus ik vergaf het de dader."

Kort geleden kwam de tweede single van The Breakthrough' uit. Een duet met Bono, het U2-

nummer 'One'. En het zou best kunnen dat Mary binnenkort opduikt aan de zijde van Bono, als die weer een meeting heeft met één van de wereldleiders. "Als Bono me nodig heeft, dan zal ik er absoluut voor hem zijn."De samenwerking tussen de twee artiesten begon tijdens een benefietoptreden voor de slachtoffers van orkaan Katrina. Mary en Bono zongen samen 'One' tijdens dit concert en het klonk zo geweldig dat het nummer op Mary's album terecht kwam.

Mary laat graag haar betrokkenheid zien door op te treden op dergelijke benefieten. "Ik ben zelf opgegroeid in moeilijke omstandigheden. Ik herinner me nog zo goed dat ik in die situatie was. Ik gebruik dus niet mijn sterrenimago om een egoïstische superster te zijn. Ik wil helpen en mensen iets teruggeven. Daarom gebruik ik ook mijn levenservaring, mijn drugs- en alcoholverslavingen om iemand anders die probeert af te kicken te laten zien dat als ik het kan, hij of zij het ook kan."

Wat vind je ervan dat sommige fans jouw muziek uit de periode dat je depressief was, beter vinden?

"Het stoort me dat ze me op die manier willen zien. Ik denk dat ze niet begrijpen hoe slecht het toen met me ging. Ik heb niets verzonnen om een plaat te maken, ik ging letterlijk door een hel. Maar ik respecteer het dat zij daar nog steeds mee bezig zijn. Ik laat me alleen niet gek maken omdat zij me liever verdrietig en depressief zien. Ik wil gelukkig zijn."

Je gaat wellicht Nina Simone spelen in een toekomstige film, hoe staat het met die plannen?

"Eind maart is het script afgerond. Dat ga ik nu lezen om er zeker van te zijn dat het bij me past. Er worden twee films gemaakt, dus ik moet er zeker van zijn dat ik het goede script heb."

Wesite van Mary: http://www.mjblige.com/default.aspx


dinsdag 11 april 2006

Weer naar school!

Ben maandag weer voor een paar uurtjes per dag aan het werk gegaan. Het was wel weer gezellig onder je collega's te zijn en de kinderen. Eerst wat overleg gehad hoe we het gaan doen komende tijd. We beginnen met 3 á 4 uur en dan langzaam opbouwen. Maandag balie werk gedaan en vandaag de absentie's bijgehouden en kopieer werk. Nu ben ik voorlopig 's middags thuis.
Ook zijn Hetty en ik weer naar de studio van Radio Aalsmeer geweest voor de uizending van "Goed Nieuws" wat we 2x in de maand uitzenden. Vandaag was het in het teken van Pasen, dat kan ook niet anders in deze tijd waar we het lijden van Jezus gedenken, die voor ons aan het kruis is gestorven, het is immers bijna Pasen.

zondag 9 april 2006

Ons Ambertje

Ik vind dat we een lief hondje hebben, vind je ook niet?
En als je vind dat het niet zo is heb je pech, ozo!