zaterdag 4 mei 2013

Dag 9

Heerlijk uit geslapen tot 9 uur. om 10 uur kwam de lang verwachte zon eindelijk achter de wolken vandaan, daarom heerlijk buiten gegeten. maken er een rustig dagje van, na de indrukwekkende dag van gisteren.
De camping loopt al weer aardig leeg, maar als het weer goed blijft blijven we nog even. Misschien vanmiddag de voortent eraf en gaan dan de zakluifel gebruiken, we zien wel.



vrijdag 3 mei 2013

Dag 8

Vandaag om 6.30 op, 7 uur een ontzettend uitgebreid ontbijt waarvan we heerlijk hebben gegeten. Om 8 uur vertrokken we naar Auschwitz en Birkenau. Erg indrukwekkend sommige barakken half gezien, omdat ik het niet echt aan kon, toch blij dat ik er geweest ben. Nu onderweg naar de camping, was toch wel een beladen dag. Vanavond weer heerlijk buiten de deur eten, heb ik echt zin in.

donderdag 2 mei 2013

Dag 7

Vandaag met de bus vertrokken naar Krakau, een rit van 5 uur. Onderweg Poolse koffie gedronken en waren om half 2 in Krakau waarna een stads wandeling volgde met Nederlands sprekende gids. Hierna naar "hotel Bona" waar we kamer 17 kregen. Hier heerlijk gegeten (3 gangen menu). Om 19.00 uur vertrokken naar de zoutmijn in Wieliczka, waar we een rondleiding kregen van 2 uur. Het was indrukwekkend met veel beelden etc.
Morgen naar Birkenau/Auschwitz.

Dag 6

Vandaag (woensdag) lekker rustig aan gedaan, boodschappen gedaan.
s'avonds heerlijk buiten de deur gegeten. Daarna met de gezellige buurtjes geklaverjast, dus niet zo veel bijzonders vandaag. Morgen (vandaag) naar Polen (Krakau), naar de zoutmijn en Auschwitz best ingrijpend denk ik, ben benieuwd.
Misschien een dagje geen bericht als we daar geen wifi hebben.

dinsdag 30 april 2013

Dag 5

Derde en laatste dag van de wandeling, alweer vroeg op, gelukkig de laatste keer. Alle deelnemers lopen zoveel mogelijk in het oranje. Ook het zonnetje deed mee. Was weer een mooie wandeling van 20 km. Vanavond afsluiting met warm en koud buffet. Het word weer een leuk feestje volgens mij.











maandag 29 april 2013

Dag 4

Vandaag alweer vroeg op, het was wel warmer dan gisteren. Hebben 18 km gelopen, was een mooie wandeling en zitten nu aan een wel verdiende borrel.
Vanavond weer lekker eten op de camping, morgen gaan we naar Polen.








zondag 28 april 2013

Dag 3

Vandaag vroeg uit de veren voor de eerste wandeling een andere route dan normaal ivm de sneeuw die her en der nog licht.
Was een mooie wandeling en hebben er erg van genoten. Nu aan het eten geslagen van de Poolse kok op de camping.