zaterdag 7 februari 2009

Personeelsdag KKC

Vrijdag was het weer zover, Personeelsdag KKC, we gingen vandaag naar Amsterdam. Om 14.00 uur wedren we daar verwacht, op diverse onderdelen kon je inschrijven, zoals: Klimhal Amsterdam, Bierbrouwerij, De Waag incl. De Toren van de Zuiderkerk en je kon ook spelletjes doen. Het was een echt gemaleerd programma. Dit alles duurde tot plm. 16.00 uur. Ik heb gekozen voor De Waag en de Toren van de Zuiderkerk. Eerst naar de Waag waar we een rondleiding kregen, Hier een impressie:


Toen naar de Zuiderkerktoren.

Hier kregen we van deze (Ierse) vrouw een rondleiding.

Er waren diverse Klokken en uurwerken



Hier zie je een anker van een van de uurwerken.
Het was best een interessante rondleiding

zondag 1 februari 2009

Johan de Band

Ik ben donderdagavond 29 jan naar het cultureel centrum "De Grifioen" van de VU geweest.
Via School kon ik mee en het was een CKV opdracht voor de leerlingen, er moesten 10 leerlingen heen met begeleiders en daar was ik er ook een van. Samen met Tom Matena (docent duits) was ik daar, was erg gezellig. het is een leuke band die goede muziek maakt.
Een aanrader!!!


Johan is een Nederlandse band rondom zanger/gitarist
Jacco de Greeuw,

opgericht in Hoorn. Vanwege de vele personeelswisselingen in de band, kan gesteld worden dat De Greeuw het enige vaste bandlid is en hiermee de centrale spil is binnen de groep. De band is opgericht als Visions of Johanna in 1990, maar pas in 1996 wordt de naam ingekort tot Johan. Johan grossiert in Beatlesque Engelstalige gitaarpopliedjes.