vrijdag 1 april 2011

Burgers Zoo

Het was mooi weer dit weekend, Jeroen was naar Berlijn om zijn broer Arnaud op te halen die weer terug naar Aalsmeer gaat, daardoor had Daphne bedacht, nou, nu kan ik wel naar mijn ouders met de kinderen Fenna en Yara om daar de tijd verblijven dat Jeroen weg is en dat is zo'n 5 dagen. Nou dat was wel gezellig hoor! Hebben diverse dingen ondernomen. Vrijdag zijn we naar Burgers Zoo geweest en daar de hele dag rond gewandeld en heel veel dieren gezien. de kinderen hebben echt genoten, ze vonden het super leuk. De speeltuin was ook een aangename verpozing, daar hadden wij een beetje rust terwijl Fenna en Yara speelde in de speeltuin.
Na de dierentuin zijn we pannekoeken gaan eten in 't Pannekoekhuis Sturms te Elst. Het was erg lekker en het is aan te raden om daar eens te gaan eten.
Zaterdag hebben we een groot deel van de dag in Hoofddorp doorgebracht, bij Nienke opgepast, want Nienke en Alfons wilde huisjes gaan bekijken, het was tenslotte openhuizendag, ze zijn ook op zoek naar een huis en hebben gevraagd of ik mee ging om die huizen die ze gaan bezichtigen kritisch te bekijken. We hebben diverse huizen bekeken en beoordeeld. ze hebben inmiddels op één huis gereageerd.