dinsdag 7 mei 2013

Dag 11 en 12

Maandag opgestaan (weer met regen), de buurtjes vertrokken en wij wilden naar Klotsko. Maar het weer zit niet erg mee en we zagen en hoorden dat het in nederland veel beter zou zijn, dus was de beslissing snel gemaakt " we gaan naar nederland". We hebben overnacht in Duitsland op een camping vlakbij Potsdam.
Morgens werden we wakker en........., ja hoor het regent. Toen maar besloten toch naar huis te gaan! We waren om 18.00 thuis. Caravan nog even uitgepakt, daarna even Chinees halen, en ja hoor, gesloten, dan maar naar de patatzaak. Nu languit voor de TV. Al met L was een waardevolle vakantie!

zondag 5 mei 2013

Dag 10

Hallo allemaal, vandaag stonden we op met regen, maar nu is het eindelijk beter 17 gr. Nog niet denderend, maar het begin is er. De camping ziet er al een beetje verlaten uit, we zijn nu met 3 caravans en een tentje over van de 20. Dus best rustig te noemen. Vandaag nog naar zoemba gekeken in het dorp, waren best actief bezig, maar is niets voor mij heb ik wel gezien. Weer heerlike pasta gesmaakt en alles is weer afgewassen nu kunnen we de avond rustig in. Voor morge gaan we ws naar Klotsko in Polen, maar als het weer een beetje meewerkt kunnen we ook gaan wandelen in de sneeuw, ha ha. Ja hier vlakbij is een wandeling waar nog sneeuw ligt, maar meer hierover hoor je morgen.