zaterdag 19 oktober 2013

De reisdag naar Spanje


ÖOm 9.45 vertrokken we naar Maarheze waar vandaan we gaan vertrekken naar Malgrat del Mar.
We ariveerden 11.35 aldaar waar we ons hebben gemeld bij de infobalie en kregen daar een muntje voor de parkeerplaats, waar we de auto kwijt konden. Met de koffers etc. Naar bus 3 die ons naar Malgrat gaat brengen. Daar nog plm 3/4 uur wachten voor dat we vertrokken. Stopte nog even in Maastricht om daar nog 3 mensen op te halen, dan kan de reis echt beginnen. Nu zitten we in de bus in zeer luxe stoelen. In Luxemburg stoppen we om van een warme maaltijd te gaan genieten. Tot zover gaat alles naar wens.
Onderweg weer een pauze en een echte boswandeling gemaakt van 300 meter, waar houtsnijwerken waren te bezichtigen. Weer terug in de bus waar we bingo gaan spelen incl tapas en drankje.
Hiena was het rustig in de bus, want het was slaaptijd, de lichten gingen uit dekentjes en kussentje werd gepakt en dan maar maffen.
Het ging allemaal niet zoals ik me had voorgesteld, het gevoel dat ik weinig heb geslapen. Ach ja, in Malgrat halen we dat wel weer in. Om plm 7.30 uur zijn dan ook aangekomen in Malgrat en voor de deur van het hotel (Luna Park) afgezet, al met al de service in de bus was prima.
De koffers in het hotel gezet en even een ommetje gemaakt om om 10.00 uur naar de welkomst informatie te gaan waar het een en ander werd verteld.
Om 11 uur konden we dan ook onze kamer betreden (die er ook weer prima uitziet).
Even dit verhaal af gemaakt die jullie nu kunnen lezen, tot morgen!