donderdag 30 maart 2006

Één heuse website Hi Hi!

Hallo daar ben ik weer, het is weer even geleden, maar ik ben er weer.
Aller eerst ik heb een fotoalbum op internet gezet, het is een begin en zal steeds mooier worden, hoop ik! de link is: www.fwee.demon.nl , je moet maar eens kijken. Vandaag ga ik naar school (KKC), een collega neemt afscheid, dus zal wel weer leuk worden je andere collega's weer eens te zien, is al weer een tijdje geleden.
Ook ga ik naar de pedicure voor dat ik naar school ga, ook weer eens lekker.
Ben weer thuisgekomen van de reis en alles is goed en gezellig geweest. Het was weer fijn op school en tussen je collega's te zijn, het was weer goed zo! Petra heeft een 2e Labje erbij een blonde, een leuk hondje zo te zien op de foto, maar niet zo leuk als Amber, dat kan natuurlijk niet, hihi. We hebben besloten om maar niet in te schrijven voor de cursus voor Amber ivm de problemen met mij, jammer maar het is niet anders. Moeten eerst maar eens zien hoe het afloopt met de uitslag van 3 april. Nu zitten we (Hetty en Frans) gezellig samen te computeren, doei.

maandag 27 maart 2006

Mijn speeltje

Photoshop is een leuk en mooi programma. Vandaag ff wat uitgeprobeerd en dit is het resultaat.
Ik vind het best aardig gelukt is Jippie!!
De hele dag een beetje zitten computeren, wat moet je anders!
Ook nog een telefoontje gekregen van een colega, dat is toch wel leuk dat ze aan je denken.

zondag 26 maart 2006

Het wordt Zomer!!

Het zonnetje gaat steeds meer schijnen, en krijgt steeds meer kracht, Jippie.
We hebben al weer lekkker buiten gezeten in de zon, Amber is ook steeds meer buiten, wat ze als fijn ervaart. Er zijn ook weer wat meer reactie's op de camper dus "HET WORDT ZOMER" gelukkig maar!
We kregen vandaag ook nog bezoek van een collega van het KKC oftewel het Keizer Karel College, gezellig ff bijgepraat, het doet je wel wat als er iemand naar je komt kijken. Ik mis het wel hoor die school met al die koters!