zaterdag 8 oktober 2011

Verjaardag Fenna (4 jaar)

Het was weer een mooie dag, nee niet wat het weer betreft, maar vierde Fenna haar 4e verjaardag. Er was weer een een lekkere taart die weer heel mooi was gemaakt en ook heel lekker smaakte, hulde voor de maker. Het was ook erg gezellig met al die kleinkinderen bij elkaar, wan Yara en Jayden waren er natuurlijk ook, net als de papa's en de mama's. Veel cadeautjes heeft ze gekregen, waarvan veel spelletjes en een echt horloge. Kijk maar eens naar de onderstaande foto's:


 De taart
 Kijk eens zo mooi
 Wil jij ook een stukje?
 Jayden mocht toe kijken
 Weer een Cadeautje
Dat is een leuk spel 
Ik ben erg tevreden met mijn cadeautjes, bedankt iedereen! 
Toen ook nog patat en frikadellen, heerlijk.

dinsdag 4 oktober 2011

De kleinkinderen op de fiets


Fenna voor het eerst zonder zijwielen bij oma


Yara mag nu ook eens buiten de tuin fietsen

zondag 25 september 2011

Op een mooie zondag!

Ja dan kun je eens gaan fietsen, dat hebben we dan ook maar gedaan. Het was vandaag buitengewoon goed weer, te mooi om binnen te blijven zitten. Fietsen op de auto en naar Vreeland gereden daar de fietsen er weer af en fietsen maar. We vooraf even gekeken wat we gingen fietsen, maar daar waren we het snel over eens. Van knoop naar knooppunt gereden. de route die we hebben gereden was: 4,5,7,26,28,27,84,02,25 en 4.
Was een mooie route zie de foto's hieronder.








Met Fenna en Yara in de speeltuin.

Zaterdag 24 sept. zijn we met ze naar de speeltuin geweest, oma mee Mama mee en ook opa was mee, het was een gezellige boel daar in Speeltuin Groendendaal. We hebben geschommeld, gegleden, gewipt en ook nog in de draaimolen geweest. Kijk maar naar de volgende foto's.











En een filmje

vrijdag 16 september 2011

Lekker tochie

Vandaag maar eens op de fiets gestapt en naar Amstelveen gefietst. De wind was ons op de heenweg niet goed gezind en na een stukje fietsen moesten we we een brug trotseren die over de nieuwe N201 ligt. Even een beetje stroom gebruiken, dan gaat het iets makkelijker omhoog! ha ha. De terugweg was de wind ons wel goed gezind, we hadden hen toen lekker mee, dit fietst iet wat makkelijker. Een andere weg genomen waar we geen brug hadden maar een viaduct waar we onderdoor moesten, nu dus andersom, eerst naar beneden en daarna omhoog, dus maakte niets uit. Was lekker weer en er toch even ontspannen bezig geweest.



zondag 4 september 2011

Familieweekend 2011

Binnenkort is het weer zover,

Familieweekend 2011



Wat een mooie auto!

Dochter en schoonzoon hebben een nieuwe auto aangeschaft, tjonge wat een mooie auto!

De nieuwe aanwinst!
Ben wel een beetje jaloers hoor.
Maar ja, de onze doet het momenteel best wel goed, wij wachten nog wel even.




woensdag 31 augustus 2011

Vakantie

Het is al weer een paar weekjes geleden, maar ik zal jullie de foto's niet onthouden.
Dus kijk maar eens op onze foto site: www.weepost.
Inmiddels ben ik alweer bijna een week aan het werk en het is er druk daar.
Alles moet voor volgende week klaar zijn, voordat de kinderen weer beginnen.
Maar dit zal vast geen problemen op gaan leveren, alles zal goed komen op het KKC.

zaterdag 30 juli 2011

Het houd niet op! deel 2

Zo het is wat hoor heb ik de cilinder van de koppeling gedraaid (die zat niet goed nadat de versnellingsbak was vervangen) en de gasklep te hebben schoongemaakt, krijg ik dat het toerental niet op normale waarde (850 tpm), en loopt nu stationair 1500 tpm. Dit is echt niet de bedoeling, na het en en ander te hebben rond gebeld, kwamen we er niet uit en hebben we de garage maar gebeld. Volgende dag daar naartoe, maar die kwamen er ook niet uit en hebben naar de dealer in Beverwijk gebeld. Daar kon ik komen om de boel uit te lezen. Daar gekomen hebben ze alles gereset, maar dit hielp niet. Naar wat te hebben gerommeld onder de motorkap en weer gereset te hebben was alles ineens normaal, wat een opluchting. Kon dus opgelucht naar huis en hij doet het nog steeds goed, hopen maar dat dit zo blijft!!

donderdag 14 juli 2011

Het houd niet op!


donderdag 7 Juli
Alweer is de auto aan de beurt, is de stabilisatorstang gebroken aan de achteras.
Maar......., dit is ook weer opgelost, koste niet veel gelukkig. € 50,00 dus viel mee.
Ik ging vandaag nog een paar kleine dingetjes oplossen aan de auto, toen ik ontdekte dat de aircopomp lekte, en niet zo'n klein beetje ook.
Maar 3 weken geleden was die al vervangen, dus.... terug naar de garage en de pomp is vandaag nog vervangen, zonder kosten, dat is pas service!

zondag 3 juli 2011

Onze auto was stuk!

Onze auto gaf al een tijdje een brommerig geluid, na het een en ander na te hebben gevraagd, bleek het de versnellingsbak te wezen. Nu was het een beetje een overweging van, een andere kopen of deze laten maken. Na wikken en wegen hebben we maar besloten om er een nieuwe versnellingsbak in te laten zetten. Een collega had een goedkoop adres in Vijfhuizen.
Inmiddels is hij gerepareerd en zit er een andere versnellingsbak. Nu hopen we dat we (hopelijk) met een gerust hart met vakantie.
Ik heb de oude bak uit elkaar geschroefd, en denk dat er een lager stuk is!
Kijk maar op onze site voor de foto's.

dinsdag 14 juni 2011

In de tuin bij Oma


Het is leuk in de tuin bij Oma, Opa heeft weer een nieuw speeltje opgehangen.
Een rekstok met een soort ringen, kunnen we lekker zwaaien.


Yara vind dit ook leuk!


Ook Fenna geniet ervan

.

Ook is er wel eens ruzie, ik wil, nee ik wil!!


Maar er is ook plezier.

maandag 13 juni 2011

Jayden komt logeren!

Vandaag komt Jayden een paar uurtjes bij ons,
Papa en Mama moeten vandaag weer centjes verdienen.
Komt mooi uit kunnen wij hem lekker vertroetelen.


Het is ook zo'n lekker ventje

zondag 15 mei 2011

Yara wordt 2 jaar!!

Yara ons 2e kleindochter heeft zaterdag haar 2e verjaardag gevierd.
Op klokslag 11 uur kwamen we binnen, ja we mochten niet eerder komen, want vanaf 11 uur was iedereen welkom, maar we wilde de eerste zijn en dit is gelukt, jéééééé.
Maar Yara moest wel even wachten op Nienke en Alfons, want we hebben samen een cadeau gekocht en willen dit samen aan haar geven, dus Yara moest nog even geduld hebben.
En, we hebben de taart opgehaald die haar mama had besteld, was wel een héle mooie en achteraf een lekkere taart van Uki.





Complimenten voor de maker van de taart!!!

Yara mocht de kaarsjes uitblazen.



Dit krijg ik toch zo niet naar binnen?

En wie was er nu jarig?

Zo, dat is een grote doos, wat zou daarin zitten?

Jaaa, een watervalding met bootjes en poppetjes jeee.

Mama vult het met water, en dan kunnen we gaan bootje varen.

Jayden vind het ook leuk

Kort hierna kwam de rest van de familie, het was een gezellige dag en hebben ook nog véél in de tuin mogen zitten, genietend van de zon.

woensdag 4 mei 2011

Camping Wannetal


Zo, we staan nu op camping vlakbij de Möhnesee, waar we vandaag weer lekker hebben gewandeld in het bos wat hieraan grenst. We hebben 16,6 km gewandeld, heerlijk! Begonnen om kwart voor elf en waren zo ongeveer half vier weer terug. Het was een mooie wandeling.

Er wordt genoeg gekapt in het bos.

Even een broodje eten

Mooi paadje

Mooi plaatje.

Nu daar zaten we dan tussen de jonge ganzen.

Onderweg liep de weg anders dan verwacht en kwamen hierdoor op privé terrein van een groot huis, net voordat we weer op de weg zouden komen werden we geroepen, we moesten even bij deze meneer komen, er waren nog meer mensen die daar aan het barbecuen. Er werd ons gevraagd of we iets wilden eten, eerst hebben we dit afgewezen, maar door aandringen hebben we daar toch wat gegeten van de barbecue. Karbonaadje met een broodje, hierbij ook wat gedronken (water) dit alles was heerlijk.

Op de plek waren we zaten te eten liepen jongen ganzen die, na verteld,
3 weken en 3 dagen oud zijn, erg leuk.

Na een beetje te hebben gepraat was het huis waar plm. 15 mensen woonde met een religieuze achtergrond, dezen doen alles samen en het lijkt mij een beetje op het Leger des Heils. Het was wel weer een mooie ervaring.

Dit was onze wandeling