dinsdag 30 juli 2013

Westendorf


Gisteren 29 juli,
Het was een raar dagje gehad, met regen en een stuk frisser, maar dat kan ook niet anders met regen. De boeren boerde weer goed met de regen. Maar een dagje naar Kitzbühel gedaan, eerst met de kabelbaan omhoog (met overstap),
boven gekomen was er veel bewolking, zodat je het dal zo nu en dan niet kon zien. In het restaurant aldaar nog wat gegeten en daarna weer naar beneden om de stad in te gaan, waar we heelijk doorheen hebben geslenterd en een ijsje hebben gekocht.

Vandaag 30 juli, 
Na enig overleg, besloten dat we naar een bergwerk gaan, ook ivm slecht weer, want dan ben je onderdak. Daar was een treintje wat de berg in reed en na twee stops was je weer buiten ( tijd: een half uurtje). Hierna hebben we nog wat gelopen en onderweg een broodje gegeten, die we op de camping hebben klaargemaakt. Daarna weer in de auto naar de kabelbaan en dan weer naar boven te gaan om boven van de ene kabelbaan naar de andere te wandelen.
Onderweg nog een soort bloementuin bezichtigd, met allemaal berg bloemen en planten uit de bergen, heel mooi. Toen was de tijd weer rijp om naar de camping te gaan en onderweg boodschappen te doen, en dan is de dag alweer bijna om. 

Geen opmerkingen: