zondag 4 augustus 2013

Camping Corones

We zijn alweer 2 dagen op de camping bij Joop en Renate. Ook hebben we alweer 2 dagen gelopen, wat is het hier mooi al die ruige rotsen, dit is wel weer een heel ander gebied als Oostenrijk, dat natuurlijk ook mooi was. 
*Zaterdag zijn we naar Lagazoi geweest waar de loopgraven uit de 1e wereld oorlog nog zichtbaar zijnen waar we ook in hebben gelopen.
Ook was er een heuse tunnel van 1100 meter lang waar we door hebben gelopen van boven naar beneden met honderden treden, best imposant te noemen. 

*Zondag zijn we naar Taisten geweest, waar we de Kneipweg en de Lottersteig hebben bewandeld, die in elkaar overlopen. Eerst langs en soms door een rivier die door een bos liep.
Het was er erg benauwd vandaag. We hadden er vandaag allemaal last van. Verder liep het vrijwel allemaal door het bos. Toen we in Taisten terug waren was daar een dorpsfeest,
waar we natuurlijk zomaar doorheen wilde lopen en daar maar wat gedronken, heel gezellig. Toen maar weer terug naar de auto en terug naar de camping, waar we toch wel een beetje vermoeid aan kwamen. 

Geen opmerkingen: