zaterdag 19 augustus 2017

Dag 21 - 25

Weer een tijdje geleden dat ik weer wat geschreven heb, maar hier dan weer een paar verslagen.
Dinsdag een rustdag en hebben afscheid genomen van Daphne, Jeroen en de kleinkinderen die een week naast ons stonden. Was weer een erg gezellige tijd met hun!
Woensdag heerlijk uitgeslapen, na de lunch naar de Weissensee geweest daar wat proberen te wandelen, vorige week was het erg slecht weer onweer en wind, de gevolgen konden we zien alle paden waren letterlijk gedwarsboomd, overal bomen over paden en wegen een heel slagveld daarboven.
Donderdag waren we van plan om naar de Ankogel te gaan, plannen gewijzigd omdat Christiaan ons vroeg om hem naar naar de Embergalm te brengen waar hij wilde vliegen (Paragleiden). Hij reed zijn auto naar boven en heeft daar vandaan een vlucht gemaakt naar beneden. Wij hebben daar boven heerlijk gewandeld naar Knoten, een rondwandeling van 4 uur met veel klimwerk (500m). Was al met al een heerlijke wandeling.
Vrijdag hebben we de Ankogel gedaan die we donderdag zouden doen. Met de kabelbaan naar boven en daar richting de kam waar je in het Maltatal terecht zou komen, doordat we weer eens te laat boven waren hebben we dit jammer genoeg niet gehaald. Zelfde weg terug en in de Hannoverhutte nog wat gedronken weer na beneden daar wat boodschappen​ gedaan en waren half zes weer op de camping.

Klik op de dagen voor de foto's!

Geen opmerkingen: