donderdag 3 juli 2008

Kanzelwandbahn

Zo daar zijn we weer met het Wee(r) nieuws.
Vandaag hebben we een kaart gekocht, waar we onbeperkt met de kabelbanen kunnen gaan, dus hoeven we vanaf vandaag daar geen zorgen meer over te maken.
We zijn daarom ook met de Kanzelwandbahn omhoog gegaan om daar wat te wandelen. Gezien de vooruitzichten hebben we iets korts uitgezocht en het is de Gerhenspitz geworden.

Deze was wel erg kort 1 1/2 uur bij elkaar maar dit was ook wel genoeg we zagen het weer elke minuut verandern dus hebben hier goed aangedaan. Hebben bij terugkomst nog ff wat rondgehangen en wat uit de rugzak gegeten en gedronken, das dan weer goed voor het gewicht van de rugzak.
Zijn toen weer in de cabine gestapt en naar beneden gegaan om op de camping wat te eten en dan met de bus naar Baad te gaan. Toen we stonden te wachten op de bus begonnen er al wat druppels te vallen maar goed en wel in de bus begon het harder te regenen, en in Baad hoosde het en zijn daarom maar in de bus blijven zitten om vervolgens weer naar de camping te gaan. We zitten nu lekker te chillen, daar is het ook vakantie voor.
Morgen is er hier in Riezlen een weekmarkt, ben heel benieuwd of dit was is.

Geen opmerkingen: