zaterdag 5 juli 2008

Erg mooie wandeling.

Vandaag was het een mooie dag met veel zon. We gaan een verzoek wandeling doen, met eigen aanpassingen. Henk en Sietie hadden deze wandeling gedaan, maar hun fototoestel was stuk, dus konden geen fotos maken. Aan ons gevraagd, als we deze wandeling gaan doen, of we dan veel fotos wilde maken. maar genoeg hierover.
rond 9.45 uur waren we boven op de Kanzelwandbahn, en hier ook vandaan vertrokken naar de Söllereckbahn hier komen we ook langs de Fellhornbahn.
Het was zaterdag en mooi weer dus...., het was erg druk, net de Kalverstraat, verkeerde keuze? Maar ja, het was een erg mooie wandeling, die we niet hadden willen missen. bedankt Henk en Sietie voor de tip! Kijk maar op onze fotosite Picasa, LET OP! je moet wel de laatste fotos steeds bekijken want die worden steeds achteraan toegevoegd. We hebben over de wandeling 6 ur gedaan, want we zijn ook te voet terug naar de camping gelopen. Onderweg kwamen we een bankje tegen en gaven ons een beetje rust op dat bankje, maar dit was van korte duur. Juist toen we wat wilde gaan drinken werden we aangevallen door een opdringerige koe (zie foto) die heel veer horzels bij zich had, dit was natuurlijk niet zo prettig. Dus ging Hetty maar achter het bankje staan om ook nog de rugzak in veiligheid te brengen. onderweg in Riezlern nog een ijsje gekocht hier waren we echt aan toe. 10 min later op de camping.


Tot morgen.

Geen opmerkingen: