zondag 6 juli 2008

Kuhgehrenspitze

Vandaag een kleine wandeling van plm 2uur ivm het wetter, ja kun je hebben toch. Maar ook wel een mooie wandeling, deze was ook niet zo moeilijk, dit was ook zo geplant.
We moesten de wandeling zo af kunnen breken, ze hadden nl in de middag regen en misschien onweer voorspeld. Maar we kwamen toch waar we wilden komen nl op de "Kuhgehrenspitze" kijk maar naar het filmpje.

Hierna moesten we wel een beetje doorlopen, want het werd toch wel erg donker. Onderweg begon het te regenen, dus poncho aan.

We waren wel optijd terug bij de Kanzelwandbahn. Hier begon het toen hard te waaien en de bahn stond stil en we konden niet naar beneden. Maar we hadden onze boterhammen bij ons, die we daar hebben opgepeuzeld met lekkere eigen gemaakte koffie, die we natuurlijk ook bij ons hadden. Hierna ging de bahn weer, die we maar genomen hadden. Beneden aangekomen was de temperatuur best aangenaam plm 26 gr. Op de camping hebben we lekker geluierd en dit verhaaltje geschreven. Voor morgen is er niet veel goeds voorspeld, het zal wel stadjesweer worden, jullie horen het morgen wel wat het is geworden.

Geen opmerkingen: