donderdag 10 juli 2008

Oberstdorf Nebelhornbahn

Vandaag weer een hele mooie dag en hebben besloten om naar Oberstdorf te gaan en met de Nebelhornbahn naar de top te gaan plm 2200mtr. Dit gaat in 3 etappes. Maar voor dat wij omhoog konden, moesten we 1 1/2 uur in de rij staan en dat is best lang kan ik je zeggen. Maar ja als je nu eenmaal je zinnen daar op heb gezet dan zit er niets anders op.
Maar het was mooi weer en iedereen dach, laten we eens met de Nebelhornbahn naar boven gaan.
Het was het dubbel en dwars waard, zo mooi daar boven, we hebben echt genoten. Maar zoals ik al zei, 3 etappes 1e naar het middelstation, toen overstappen op de volgende gondel die ons verder naar boven bracht, hierna nog eens overstappen naar de top, en dit was best hoog en echt op de top! Wat een uitzicht zeg, in een woord geweldig! Zijn hier vandaan een etappe naar beneden gelopen, toen met de gondel weer een etage naar beneden gegaan en het laatste stuk gelopen naar Oberstdorf. ben onderweg nog gestruikeld en heb mijn knie een beetje geschaafd, maar valt erg mee hoor, loop nog prima.

Morgen vertrekken we richting Italie, eerste stop is nog in Oostenrijk Camping Innsbruck Kranebitten, hier blijven we in ieder geval tot maandag. Zoals het er naar uitziet kunnen we de blog daar voortzetten, dus ff afwachten.

Hopelijk tot morgen.

Geen opmerkingen: